De techniek van Carbon Cleaning

Voorkomt residu vorming op kleppen, injectoren, bougies en EGR systemen

1 – Carbon Cleaning machine

Met behulp van onze unieke waterstof decarbonizing machine, zal een technicus in ons Carbon Cleaning center bijna alle koolstof opbouw CC machine C6verwijderen. In slechts 30 minuten zal uw motor weer als nieuw functioneren.

De Carbon Cleaning machine heeft een opmerkelijke reiniging capaciteit. Met deze geavanceerde technologie, ontwikkeld over meerdere jaren wordt voornamelijk waterstof gepulseerd door de luchtinlaat kanalen, waardoor tot wel 75% van de koolstofaanslag wordt verbrand.

plan de montage 22 – Hoe werkt het?

Het Carbon Cleaning station is makkelijk te gebruiken, snel, efficiënt, en volledig autonoom. Het station beheert automatisch de pulserende waterstofstroom. Het verwarmingseffect van waterstof maakt het mogelijk om de verbrandingstemperatuur te verhogen tot een pyrolyse, daarbij een chemische reactie verwijderd de koolstof.

Door het plaatsen van een slang van het Carbon Cleaning station in het luchtinlaat kanaal en het aansluiten van de accuklemmen op de positieve en negatieve polen van de accu van het voertuig. Door het activeren van de timer, hebben we de mogelijkheid om de duur van de reiniging, die afhangt van het vervuilingsniveau en grote van de motor te kiezen. Terwijl de machine in werking is, staat de auto stationair draaien. Tijdens dit proces wordt er enkele malen het toerental van de motor verhoogt om oa de EGR kleppen te bewegen en ook daar de luchtstroom te laten komen. Tevens om de eerste aanslag al te verwijderen.

Hydrogene3 – Waterstof

Waterstof is overal te vinden vaak gecombineerd met andere atomen, meestal als onderdeel van water, olie en aardgas. Waterstof wordt gezien als energiedrager, voornamelijk gebruikt in de chemische industrie, raffinage, of andere industrie. Maar in deze tijd van bezorgdheid over het milieu, wordt waterstof gezien als een potentie om een ​​belangrijke rol in de toekomstige energievoorziening te spelen. Waterstof heeft een zeer hoge energiedichtheid, d.w.z. het herbergt veel energie in een geringe massa.

combustion[300,225,1,0]4 – De voordelen van waterstof in het verbrandingsproces

Waterstof wordt gekenmerkt door een hoge reactiviteit en een verbrandingssnelheid wel vijf keer hoger dan die van brandstof. Bovendien heeft waterstof een breder bereik van ontvlambaarheid dan andere soorten brandstof. Door deze eigenschappen, de toevoeging van zelfs een kleine hoeveelheid waterstof in de brandstof-luchtmengsel verhoogt de verbrandingssnelheid waardoor de verbranding stabieler wordt doordat de duur van verbranding verminderd in deze cyclus.

Er zijn veel kwantitatieve en experimentele studies gedaan naar het effect van het toevoegen van waterstof in verbrandingsmotoren (op basis van benzine of diesel). Allemaal hebben ze de gemeenschappelijke conclusie, het:

– Vermindert de duur van het verbrandingsproces
– Verhoogt de thermische efficiency
– Verbrandt, desintegreert, en verwijdert koolaanslag

En tenslotte, voor het beste resultaat, raden wij u aan om na de Carbon Cleaning 25 tot 30 minuten te rijden in een lage versnelling (boven de 3000 omw / min) om de laatste overgebleven resten uit de uitlaat en motor te verwijderen.

Als een preventieve maatregel, decarbonize  uw voertuig om de 20.000 km of één keer per jaar.

 Carbon Cleaning?

Voorkomt reparatie met motorproblemen

Met preventieve motorreiniging kunt u motoronderdelen herstellen in plaats van ze te vervangen, waardoor het vervangen van dure onderdelen wordt voorkomen, zoals een nieuwe turbocharger (€ 1000,2200), katalysator (€ 600-2000), Roetfilter (€ 600-2000) of EGR-klep (€ 370-900).

Vervuiling door koolstofaanslag zorgt voor slechte verbranding waardoor uw motor kan verstikken. Dus voordat u motor onderdelen gaat vervangen, probeer Carbon Cleaning. Een vuile motor als gevolg van koolstofafzetting is de nieuwe bedreiging waarbij de performance wordt verlaagd.

 
Test lijn
Zoek een Carbon Cleaning center
bij u in de buurt
Met de Carbon Cleaning oplossing
verlengt u de levensduur van de motor van uw auto
zonder dure onderdelen te hoeven vervangen.

Partner worden?
Start je eigen zaak!
Je hebt alle mogelijkheden om rendement te maken. Wordt ook een Carbon Cleaning partner vandaag!
Wij bieden alle mogelijkheden om zelf met de Carbon
Cleaning stations aan het werk te gaan.
Neem contact op voor vragen
of voor meer informatie over hoe je een partner wordt.
Meer info en contact

Carbon Cleaning