Start je eigen zaak!

Word partner van Carbon Cleaning

Je hebt nu alle mogelijkheden om met dit product rendement te maken en nieuwe klanten te werven. Werkplaatsen hebben banden, schades en ruiten in het verleden nooit opgepakt en daardoor veel omzet en klanten verloren. Dit is een nieuwe kans voor al die bedrijven die dat nu beseffen. Wordt dan ook een Carbon-Cleaning partner vandaag! Wil je starten met mobile service, ook daarin hebben  wij een template liggen om je op weg te helpen. Geen BOVAG lid? dan gaan we zoeken naar oplossingen. Wij bieden alle mogelijkheden om zelf met de Carbon-Cleaning stations aan het werk te gaan.

Wij bieden op verschillende manieren een machine aan om bij het netwerk te horen. Op basis van operationele lease, huur of koop.

Op de machine geven wij 5 jaar garantie, en dat geven wij niet voor niets. De machine heeft zich al jaren bewezen en een zorgeloos gebruik hoort daarbij. En mocht de machine defect raken dan is deze gegarandeerd binnen 48 uur gerepareerd of gewisseld.

Zelf onderhoud uitvoeren is niet nodig op de machine, het enige dat er soms vloeistof moet worden gevuld.

De machine wordt aangesloten op de 12Volt van het betreffende voertuig, op die manier is volledig mobiele service mogelijk.

Onze machine is in Frankrijk geproduceerd en is CE gecertificeerd. Deze CE certificering is een verplichting voor professioneel gebruik en een eis voor machines waar personeel mee werkt.

Vraag een gesprek aan om alle details te horen.

Voor meer informatie bel nu! +31(0)297-256805 of neem contact op.

 

Test lijn
Zoek een Carbon Cleaning center
bij u in de buurt
Met de Carbon Cleaning oplossing
verlengt u de levensduur van de motor van uw auto
zonder dure onderdelen te hoeven vervangen.

Partner worden?
Start je eigen zaak!
Je hebt alle mogelijkheden om rendement te maken. Wordt ook een Carbon Cleaning partner vandaag!
Wij bieden alle mogelijkheden om zelf met de Carbon
Cleaning stations aan het werk te gaan.
Neem contact op voor vragen
of voor meer informatie over hoe je een partner wordt.
Meer info en contact

Carbon Cleaning